Retourneren

Retourbeleid – Bright Space Solutions

Deventer, 23 augustus 2023

Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop bij Bright Space Solutions. Mocht u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden zijn met uw product, bieden wij een retourbeleid aan om u te assisteren. Lees dit beleid zorgvuldig door voordat u een retour aanvraagt.

1. Retourvoorwaarden

1.1 U heeft het recht om uw aankoop binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.

1.2 Het product moet zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ongebruikt zijn, in de originele verpakking en voorzien van alle originele labels en accessoires.

1.3 Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als ze vooraf zijn goedgekeurd door Bright Space Solutions. Neem contact met ons op voordat u het product retourneert.

2. Retourproces

2.1 Neem contact op met onze klantenservice om uw retour aan te melden. U ontvangt instructies over hoe u verder moet gaan.

2.2 Bij het aanmelden van een retour dient u de volgende informatie te verstrekken:

  • Uw naam en contactgegevens
  • Bestelnummer
  • Reden van retour

2.3 Na ontvangst van uw retouraanvraag zal ons team uw verzoek beoordelen en u voorzien van verdere instructies.

3. Verzendkosten en Verantwoordelijkheid

3.1 De kosten voor het retourneren van het product zijn voor uw rekening, tenzij anders overeengekomen.

3.2 Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde retourzendingen. Zorg ervoor dat u het product degelijk verpakt en verzekert tijdens het verzenden.

4. Terugbetalingen

4.1 Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product, zullen wij overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag, exclusief eventuele verzendkosten, binnen 14 dagen.

4.2 De terugbetaling zal worden uitgevoerd met hetzelfde betaalmiddel dat bij de oorspronkelijke aankoop is gebruikt, tenzij anders overeengekomen.

5. Uitzonderingen

5.1 Op maat gemaakte producten, producten met persoonlijke gravures en producten die om hygi├źnische redenen niet kunnen worden geretourneerd, zijn uitgesloten van het retourbeleid, tenzij sprake is van een fabricagefout.

6. Garantie

6.1 Ons retourbeleid staat los van de garantievoorwaarden. Voor informatie over garantie en garantieclaims verwijzen wij u naar de garantiebepalingen zoals vermeld in de productomschrijving.

Wij zijn er om u te helpen en vragen om uw begrip en medewerking bij het volgen van dit retourbeleid. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij een retour, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Winkelwagen 0

Laatst bekeken 0